Voor jou

Graag laten wij je kennis maken met de Vereniging Wijkbeheer Binnenstad. Een groep mensen die zich dagelijks inzet om ervoor te zorgen dat jij je goed en veilig voelt in je omgeving. Dat je mee kunt doen aan de samenleving en andere mensen blijft ontmoeten. Dat je jouw persoonlijke talenten kunt ontwikkelen en als senior of gehandicapte zolang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. En natuurlijk organiseren we zoveel mogelijk activiteiten om dit allemaal te realiseren. Leuk je te ontmoeten: Wij zijn de Vereniging Wijkbeheer Binnenstad, jouw steunpunt in de wijk!

Vereniging Wijkbeheer Binnenstad

Zoals gezegd is de Vereniging Wijkbeheer Binnenstad er voor jou. Maar wat doen we dan precies voor jou en om de leefbaarheid in jouw wijk te garanderen?

Wijkkrant en online

Om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen in de Binnenstad geven we elke twee maanden (met uitzondering van juli en augustus) een wijkkrant uit. Naast informatie uit en over de wijk vind je er alles over de activiteiten van de verschillende belangengroepen, zodat je daar zoveel mogelijk aan deel kunt nemen. Ook krijgen organisaties op het vlak van welzijn en maatschappelijke- en gezondheidszorg de gelegenheid om jou via de wijkkrant te informeren over allerlei zaken. Daarnaast kun je terecht op onze website www.verenigingwijkbeheer.nl en onze Facebook pagina.